Kør selv ferie til Gardasøen

Når I skal til Gardasøen, så er kør selv ferie et oplagt valg. Her får I en række fordele; ikke mindst når det gælder overnatningsmuligheder. Og ulemperne er ret begrænsede.

Bilferie til GardasøenEn meget stor andel af alle de mennesker, som tager på ferie ved Gardasøen, vælger at køre dertil i egen bil.

Der er godt 1.500 km fra Danmark dertil. Det er en strækning, som de fleste mennesker kan overskue at køre.

Og der er da også en række fordele ved at køre i egen bil fremfor f.eks. at tage på bustur eller flyve til Gardasøen.

I kan f.eks. selv bestemme tempoet. Så ønsker i at gøre holdt undervejs på turen, så kan I gøre det uden at spørge nogen. I er heller ikke bundet til bare ét feriested. Så på jeres sommerferie kan I kombinere Gardasøen med andre rejsemål i Italien eller nogle af nabolandene.

Pakket bilEn bilferie giver også mulighed for at have mere bagage med, end hvis I kører i bus eller flyver.

Derved kan I medbringe mere tøj, legetøj og f.eks. mad med hjemmefra; noget der ikke på samme måde er muligt med andre former for transport.

Mange muligheder for overnatning

En kør selv ferie til Gardasøen giver også mulighed for en række forskellige overnatningsformer.

CampingvognDen mest populære måde, at overnatte på hos bilfolket, det er camping.

Hvis I kører i egen bil, så kan I også medbringe jeres eget telt eller campingvogn. Alternativt kan I også leje en hytte eller et mobilhome på den ønskede campingplads.

Andre former for overnatning kan være enten hotel eller ferielejlighed. Begge dele giver lidt mere luksus end I får på en campingplads; ikke mindst i forhold til teltløsningen.

Har I en bil, så er det heller ikke så vigtigt, hvor I bor ved Gardasøen. Nogle af de smukkeste overnatningssteder er i bjergene rundt omkring søen; et stykke fra byerne.

Uden egen bil kan det være et problem, når I f.eks. skal handle eller spise.

Men i bil så er der ikke langt fra selv de mest afsidesliggende campingpladser, hoteller og ferielejligheder ind til en landsby i nærheden.

Og det samme gælder bademulighederne. Med en bil behøver det ikke være enten-eller. I kan få både smuk bjergnatur og daglige badeture.

Kom nemt rundt

Der er rigtig meget at se ved Gardasøen. Men uden bil kan det være et problem at komme rundt. Det er endnu en grund til, at det kan være en fordel at køre selv. Gardasøen er fyldt med smuk natur, og i egen bil kan I for alvor opleve den.

Kør til VeronaIndenfor en rimelig køreafstand af Gardasøen ligger der også flere større byer som f.eks. Verona og Milano.

Begge byer kan nås på en dagstur i egen bil; noget som I ikke på samme måde ville have mulighed for, hvis I ankom med fly eller bus.

Så der er ingen tvivl om, at en bil giver jer langt større frihed, når I skal rundt og se alle de spændende seværdigheder i området.

Alternativ til autobanen

Der er dog én stor ulempe ved at køre selv; og det er den lange tur ned igennem Tyskland, som I ikke kan slippe for, hvis I vælger en kør selv ferie til Gardasøen i egen bil.

Heldigvis er der en alternativ løsning, der giver både en kort transporttid og en langt mere bekvemmelig rejse.

FlyAlternativet til den lange køretur er at flyve til en af de større byer i nærheden af Gardasøen; og så leje en bil der.

Det behøver ikke være en specielt dyr løsning, og på den måde slipper I for at skulle køre hele vejen ned igennem Tyskland; noget I nok specielt vil sætte pris på, hvis I har børn med i bilen.

Med en lejebil kan I stadig nemt komme rundt i området ved Gardasøen.

Og det er heller ikke noget problem, hvis I vælger at overnatte et stykke fra en af landsbyerne. Shopping og restauranter er stadig indenfor kort afstand.

Den eneste ulempe ved løsning er i virkeligheden nok, at I ikke kan medbringe så meget bagage. Så eget telt (og campingvogn) er udelukket. Men i stedet kan I jo bare leje et telt, en hytte, et hotelværelse eller en feriebolig. Muligheder er der stadig nok af.

Vacance Select

Find dejlige campingpladser ved Gardasøen

Vacance Select tilbyder dejlige campingpladser ved Gardasøen. Lej en plads, et telt, et mobilhome eller en hytte ved Gardasøen.


Vacance Select tilbyder et stort udvalg af campingpladser i hele Italien (og resten af Europa). Lejer du igennem Vacance Select er du sikret en god campingferie.

Hotels.com

Find de bedste hoteller ved Gardasøen

Hos Hotels.com finder du over 600 forskellige hoteller ved Gardasøen. Vælg blandt alle de gode hoteller lige ved søen, i bjergene eller i en af de hyggeligt landsbyer.


Hotels.com har med sine 80.000 hoteller overnatning til alle. Igennem deres samarbejde med både små hoteller og store kæder, kan de altid skaffe dig et hotel, når du har brug for det

DTF Travel

Find en lækker feriebolig (eller et hotel) ved Gardasøen

DTF Travel har en lang række af forskellige overnatningsmuligheder, som du kan vælge imellem ved Gardasøen. Find den type overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig.