Campingpladser ved Gardasøen

Camping ved Gardasøen
Den mest populære måde at overnatte på ved Gardasøen er på en campingplads. Og det er der da heller ikke noget at sige til, for lige gyldigt hvad du søger, så kan du finde det på en af de mange campingpladser, der ligger i området.

Indhold

Hvilken type ferie ønsker du dig?

Camping lige ved GardasøenDer er rigtig mange fordele i forbindelse med camping ved Gardasøen.

Ofte er den en forholdsvis billig overnatningsform, samtidig med at I kan få alle de faciliteter, som man ellers mest forbinder med større hoteller.

Og har I børn med, så kan I være næsten sikre på, at de finder mange legekammerater på campingpladsen.

Endelig så kommer I også tættere på naturen på en campingferie end I gør, hvis I f.eks. vælger et hotel eller en feriebolig.

Campingpladser i alle prisklasser

Skal det være luksus eller prisvenligt, når I skal overnatte på en campingplads ved Gardasøen? Det er helt op til jer selv, for der er campingpladser for enhver smag.

Hvis I bare skal bruge campingpladsen som overnatningsmulighed, så har I mulighed for at vælge en af de billigere pladser, der kun har de mere basale faciliteter, som man har brug for på en campingferie.

Camping med vandlandEr opholdet på campingpladsen omvendt vigtigt for jer, så kan I vælge en af de mere familievenlige campingpladser.

Her er ofte kæmpe poolområde, vandrutsjebaner, legepladser, internet og underholdningsteam for børn i alle aldre.

På de fleste campingpladser er der en eller flere restauranter, som I kan spise på i løbet af dagen. Og mere basale indkøb kan normalt også klares på selve pladsen. Men ellers er den nærmeste by som regel ikke længere væk, end at I kan nå den i bil på få minutter.

Telt eller mobilhome

Også når det gælder selve overnatningsformen, er der rigtig mange muligheder at vælge imellem.

TeltferieDen mest basale løsning er, at I medbringer jeres eget telt, som I slår op på den angivne plads på campingpladsen.

Eller I kan vælge at spænde en campingvogn bag bilen og derved bo lidt mere luksuriøst med toilet og minikøkken.

I den anden ende af skalaen er der komfortable luksustelte, der står fast på området. Her får I stadig oplevelsen af at sove i telt, men I slipper for besværet med selv at skulle medbringe telt og slå det op. Det er allerede klaret for jer, når I ankommer, så I bare skal koncentrere jer om at flytte ind.

MobilhomeVil I gerne bo på en campingplads, men gider I ikke ligge i telt, så kan I også vælge at bo i enten en hytte eller et mobilhome.

Her har I alle fordelene ved at bo på en campingplads, samtidig med at I får komforten ved at bo i et ”rigtigt” hus.

En hytte eller et mobilhome tilbyder bl.a. køkken- og badefaciliteter, rigtige senge og i mange tilfælde også aircondition.

Campingpladser i smuk natur

Naturen omkring Gardasøen er fantastisk. Og den opleves rigtig godt fra et telt eller mobilhome på en af de mange campingpladser i området.

Camping ned til søenDe fleste campingpladser ligger enten direkte ved søen, nær de omkringliggende bjerge eller tæt på de små, hyggelige landsbyer.

Så når I skal vælge campingplads, bør I også vurdere, hvad I vægter højest. Er det byliv, badning eller naturoplevelser, der er vigtigst?

Heldigvis behøver det dog ikke være enten-eller, for en stor del af campingpladserne ved Gardasøen har en beliggenhed, som gør at I har direkte adgang til badning i søen, samtidig med at I også bor tæt på en bymidte.

Hvilken campingplads skal I vælge?

Når I skal vælge campingplads, bør I først overveje beliggenheden. Vil I gerne bo i nærheden af en bestemt by ved Gardasøen? Og hvor vigtigt er det f.eks. for jer, at I bor direkte ned til søen eller i smukke omgivelser ved bjergene?

Luksus-campingDerefter skal I tænke over, hvor mange faciliteter, som I rent faktisk har brug for.

Skal i have en campingplads med restauranter, underholdningsshow og vandland? Eller kan I klare jer med mere simple toilet- og badefaciliteter?

Endelig er der spørgsmålet omkring selve overnatningsformen. Skal I bare bruge en plads til jeres eget telt eller campingvogn? Eller vil I gerne opgradere til mere luksuriøse faciliteter som mobilhomes eller hytter, hvor I har eget bad, køkken og evt. aircondition?

Når I har gjort jer alle disse overvejelser, er det bare at finde den campingplads ved Gardasøen, der passer bedst til jeres ønsker.

Vacanceselect

Hyggelige campingpladser ved Gardasøen

Med hele 25 campingpladser ved Gardasøen kan Vacanceselect tilbyde alt fra små, hyggelige pladser til store resorts med alle faciliteter. Så ligegyldigt om du er på jagt efter en plads til dit telt eller et komplet mobilhome, finder du helt sikkert en campingplads der passer til dig og din familie.


Risskov Bilferie

Perfekt kør-selv ferie til Gardasøen

275.000 tilfredse kunder taler deres tydelige sprog. Hos Risskov Bilferie får du den perfekte kør-selv ferie til Gardasøen. Og skulle du alligevel få selv det mindste problem, er der altid dansktalende personale klar ved telefonerne til at hjælpe dig.


DTF-Travel

Dejlige ferieboliger ved Gardasøen

DTF Travel har igennem mange år været blandt danskernes foretrukne online rejsebureau. Og det gælder også for Gardasøen, hvor DTF Travel tilbyder en række nøje udvalgte ferielejligheder og ferieboliger til både par og store familier.


hotels-com

Lækre hoteller ved Gardasøen

Hos Hotels.com finder du over 600 forskellige hoteller ved Gardasøen - fra små, hyggelige pensionater til store resort med et hav af faciliteter. Vælg blandt alle de dejlige hoteller lige ved søen, i bjergene eller i en af de hyggeligt landsbyer.

Måske er du også interesseret i...