Hoteller ved Gardasøen

Ønsker I lidt mere bekvemmelighed end camping kan give jer, så kan I bo på hotel ved Gardasøen. Her findes der en række forskellige muligheder fra de helt små, simple hoteller til de dyre, femstjernede luksushoteller med faciliteter og service i top.

Udsigt fra hotel ved GardasøenSelvom de fleste mennesker bor i telt, campingvogn eller hytte på en campingplads, når de skal overnatte ved Gardasøen, så er der også andre muligheder.

En af disse overnatningsmuligheder er at bo på et hotel i området omkring søen.

Det kan klart være en fordel, hvis I kommer med fly eller bus til Gardasøen, hvor I ikke kan have så meget bagage med. I kan godt nok leje telt, hytte eller mobilhome på en campingplads; men der kan jo være flere grunde til, at I ikke ønsker den mulighed.

Hotel-poolPå et hotel får I som regel ikke eget køkken. Er det vigtigt, så skal I enten vælge en campinghytte eller en feriebolig.

Til gengæld får I mere privatliv og større bekvemmelighed end den tilsvarende overnatning på en campingplads giver.

Og I får højere serviceniveau og flere faciliteter end I kan få, hvis i vælger at overnatte i en feriebolig i stedet.

Hoteller i alle prislejer

Et hotelværelse kan fås helt ned til omkring 400 kroner i højsæsonen. Her får I et simpelt værelse med eget bad. Og i visse tilfælde er der endda også pool på hotellet.

Simpelt hotelværelseDette er en prisvenlig løsning, hvis I bare har brug for et sted at overnatte, men I kan naturligvis ikke forvente den helt store luksus.

Betaler I bare et par hundrede kroner mere per nat, så kan I overnatte på et fire-stjernet hotel med højere standard.

For det beløb får I rigtig meget for jeres penge. Disse hoteller tilbyder ofte ting som golffaciliteter, trådløst internet, vaskeri og fladskærms-tv. Så vil I gerne have ordentlig kvalitet uden at betale alt for meget for det, så er det et godt prisleje at lægge sig fast på.

Giver budgettet mulighed for at betale et højere beløb per nat, så kan I også regne med mere luksus, flere faciliteter, højere service og bedre beliggenhed.

Luksus-værelseI den anden ende af skalaen ligger hotellerne til omkring 2.000 kroner per nat. Men så får I også et værelse på et fem-stjernet hotel med alt tænkelig luksus.

Her er store poolområder, fantastisk udsigt og rigtig gode restauranter på hotellet.

Servicen er i top, og hotellerne ligger som regel enten i naturskønne omgivelser eller i centrum af de små, italienske landsbyer.

Hvor skal I bo?

Når I skal finde det rette hotel, er det vigtigt at overveje, hvor og hvordan I vil bo. For udover at der findes hoteller i alle prisklasser, så er der også stor forskel på, hvor de ligger.

Hotel ved vandetDe fleste af hotellerne ligger lige ned til Gardasøen. Men der er også hoteller placeret længere ind i landet, hvis I foretrækker lidt bjergliv frem for søliv.

Og der er hotelværelser at få både midt i de små, hyggelige landsbyer og længere ude på landet.

Et hotel i landlige omgivelser kan være perfekt, hvis I ankommer i bil. Men er I kommet med fly eller bus, så kan det være et problem, når I gerne vil ind til en af byerne for at spise eller handle. Her kan et mere centralt hotel være et bedre valg.

Hotel i bjergeneOmvendt er et hotel i bjergene det perfekte valg, hvis I gerne vil have fred og ro; og bruge dagene på vandreture og naturoplevelser.

Og maden kan som regel klares på hotellets restaurant, så det slet ikke er nødvendigt at komme ind til byerne.

Har I børn med, er det jo også værd at overveje i forhold til underholdning af dem. En beliggenhed tæt på Gardasøens bademuligheder er et populært valg. Og finder I samtidig et hotel, der ikke ligger langt væk fra de børnevenlige oplevelser som badeland eller forlystelsesparker, så vil I helt sikre blive populære hos børnene.

Find et billigt hotelværelse

Der ligger rigtig mange hoteller omkring Gardasøen. Og det betyder også, at der er stor konkurrence imellem dem.

SøudsigtDerfor kan I ofte også finde gode kampagnetilbud. Selv i højsæsonen er der ofte fine hotelværelser på tilbud.

Og kan I rejse enten tidligt eller sent på sæsonen, så er der rigtig gode muligheder for at finde et luksushotel til en meget fornuftig pris.

Jo flere krav I har til faciliteter, beliggenhed osv. jo sværere bliver det. Men er I bare lidt fleksible og bruger lidt tid på at lede, så har I rigtig gode muligheder for at finde et billigt hotelværelse ved Gardasøen.

Vacance Select

Find dejlige campingpladser ved Gardasøen

Vacance Select tilbyder dejlige campingpladser ved Gardasøen. Lej en plads, et telt, et mobilhome eller en hytte ved Gardasøen.


Vacance Select tilbyder et stort udvalg af campingpladser i hele Italien (og resten af Europa). Lejer du igennem Vacance Select er du sikret en god campingferie.

Hotels.com

Find de bedste hoteller ved Gardasøen

Hos Hotels.com finder du over 600 forskellige hoteller ved Gardasøen. Vælg blandt alle de gode hoteller lige ved søen, i bjergene eller i en af de hyggeligt landsbyer.


Hotels.com har med sine 80.000 hoteller overnatning til alle. Igennem deres samarbejde med både små hoteller og store kæder, kan de altid skaffe dig et hotel, når du har brug for det

DTF Travel

Find en lækker feriebolig (eller et hotel) ved Gardasøen

DTF Travel har en lang række af forskellige overnatningsmuligheder, som du kan vælge imellem ved Gardasøen. Find den type overnatning, der passer bedst til jer.


DTF Travel tilbyder rejser indenfor en lang række forskellige områder som kør selv ferie, storbyferie og ferie i egen bolig.