Hoteller ved Gardasøen

Hoteller
Ved Gardasøen kan I bo på alle former for hoteller - fra de små, familieejede bed and breakfast til store resorts med alle former for faciliteter. Så I den sidste ende handler det bare om at finde ud af hvilken form for hotel, som I søger. Og hvor I ønsker at bo.

Indhold

Hvilken type ferie ønsker du dig?

Selvom campingferie stadig er den mest populære overnatningform blandt de danske gæster ved Gardasøen, så er der flere og flere som begynder at overnatte på hotel i stedet.

Et hotelværelse har da også en række fordele frem for f.eks. et telt eller en campingvogn. Og samtidig behøver det faktisk ikke være specielt dyrt.

Fordele (og ulemper) ved hotel

Et af de tidspunkter, hvor et hotel giver mest mening, er hvis ankommer til Gardasøen med fly, bus eller tog.

For så kan I ikke have så meget bagage med. Telt, liggeunderlag og sovepose er som regel for meget at have med. Og en campingvogn er naturligvis også udelukket.

Naturligvis kan I stadig leje et telt, en hytte eller et mobilhome på en campingplads.

Men mange af campingpladserne ligger ofte lidt uden for byerne. Og dermed bliver det også lidt besværligt, når I ikke har en bil til rådighed.

Et hotelværelse giver også mere privatliv end det, som I ofte kan få på en campingplads, hvor I bor mange mennesker tæt sammen.

Samtidig er det også mere bekvemmeligt at ligge i en rigtig seng frem for en skummadras i et telt eller en campingvogn.

Ofte vil serviceniveauet også være højere på et hotel end en campingplads. Og det samme gælder i øvrigt også i forhold til en feriebolig.

Hoteller - service
Serviceniveauet er som regel højere på hoteller end campingpladser.

Hvad angår antallet af faciliteter er det til gengæld nogenlunde fifty-fifty i forhold til en campingplads.

Der findes hoteller med en lang række faciliteter – og hoteller i den mere skrabede udgave. Præcis som det også er tilfældet med campingpladserne.

I forhold til en feriebolig så må I som regel undvære køkkenet på hotellet. Så I kan altså ikke spare penge ved at lave jeres mad selv.

Til gengæld har I så eget badeværelse – noget som man i mange tilfælde må undvære på en campingplads.

Hoteller i alle prisklasser

Hotellerne ved Gardasøen findes i alle prisklasser. Så der er altid noget at finde, som passer til jeres behov og budget.

Et hotelværelse kan fås helt ned til omkring 400-500 kroner i højsæsonen.

Men så får I også kun et simpelt værelse med eget bad – og i visse tilfælde måske endda også en pool.

Denne prisvenlige løsning er ideel, hvis I bare skal have et sted at overnatte. Men til den pris kan I naturligvis ikke forvente den helt store luksus.

Derfor kan det ofte også betale sig at ofre et par hundrede kroner mere per nat. For så får I mulighed for at overnatte på et 4-stjernet hotel med en højere standard.

For det beløb får I rigtig meget for jeres penge. Disse hoteller tilbyder som regel trådløst internet, tv på værelset og måske fællesfaciliteter som pool, fitness og vaskeri. Ofte er der også en let morgenmad med i prisen.

Så vil I gerne have fornuftig kvalitet uden at betale for meget for det, så finder I mange gode hoteller ved Gardasøen i det prisleje.

Hoteller - mellemklasse
Gardasøen er fyldt med fine hotelværelser til under 1000 kroner.

Er det luft i budgettet til at betale endnu mere for jeres værelse, bliver I naturligvis også opgraderet med mere luksus, flere faciliteter, højere service og bedre beliggenhed.

For omkring 2.000 kroner per nat er det muligt at få et værelse på et 5-stjernet hotel med alle former for tænkelig luksus.

Her er der ofte store poolområder, fantastisk udsigt og virkelig gode restauranter med lækker mad og vin.

Servicen er også i top, og hotellerne ligger som regel enten i naturskønne omgivelser eller midt i centrum af de små, italienske landsbyer.

Er I en børnefamilie, så bør I også kigge på hotellers børnefaciliteter. Og her tilbyder det store hoteller og resorts ofte de fleste muligheder.

F.eks. er der mange større hoteller, som tilbyder underholdning, så forældrene kan slappe lidt af – mens børnene hygger sig sammen med en masse nye legekammerater.

Med i overvejelserne omkring valg af hotel bør også være maden.

Kan I nøjes med bare morgenmad, så er det naturligvis billigst. Men der kan også være noget rart i at have halvpension, så I ikke altid behøver at skulle spise ude til frokost eller aften.

Og endelig er der hoteller, der tilbyder all inclusive, så I slet ikke skal have pungen op på jeres ferie. Her er alt mad, drikke og ofte også andre faciliteter som f.eks. vandsport inkluderet i den samlede pris, som I betaler for værelset.

I skal altså gøre op med jer selv, hvad I har behov for – og ikke mindst hvor meget, som I er villige til at betale for det. Og så ellers finde et hotel, der opfylder jeres behov til den rigtige pris.

Hvor skal I bo?

Når I går på jagt efter det helt rigtige hotel, er det naturligvis også vigtigt at overveje hvor (og hvordan) I vil bo.

For udover at der findes hoteller i alle prisklasser, så er der også stor forskel på, hvor da ligger.

Først og fremmest skal I naturligvis beslutte jer for hvor ved Gardasøen, I vil bo. Skal det være syd eller nord?

Hvis det da er vigtigt for jer. For måske går I mere op i at finde det perfekte hotel end hvor, det lige ligger.

Mange af Gardasøens hoteller ligger ved vandet. Og det er naturligvis også dejligt at kunne supplere poolens vand (hvis der er en sådan) med en forfriskende dukkert i søen.

Men måske foretrækker I i stedet bjergliv frem søliv. Så er det nærmere et hotel lidt længere inde i landet, som I skal kigge efter.

I skal også overveje, om I gerne vil bo i nærheden af de større byer som Lazise og Limone. Eller om I foretrækker en af de mindre og roligere byer – hvor der til gengæld heller ikke er så mange muligheder i forhold til shopping, restauranter og natteliv.

Måske vil I slet ikke bo i nærheden af en by – men hellere langt ude på landet eller oppe i bjergene. Her kan I få fred og ro – og bruge dagene på naturoplevelser og aktiv ferie i form af f.eks. cykling eller vandreture.

Hoteller - lokation
Vil I bo ved søen, i bjergene eller centralt i en af Gardasøens byer?

Vælger I at bo væk fra en af byerne, så er I naturligvis ret bundet til hotellet, hvis I ikke har bil med – men i stedet er ankommet med fly, bus eller tog.

Det behøver ikke være noget problem. For som regel har hotellerne rigtig fine restauranter, så I ikke nødvendigvis behøver at komme ind til byen.

Men vil i gerne kunne shoppe, spise forskellige steder hver aften og opleve Gardasøens natteliv, så er der nok ikke den bedste løsning for jer. Her er et mere centralt hotel nok et bedre valg.

Som børnefamilie har børnene sandsynligvis også nogle ønsker til beliggenhed.

Hvis hotellet ikke tilbyder bademuligheder i form af en pool, vil det som regel være populært at bo i nærheden af Gardasøen.

Og skulle der så også ligge børnevenlige oplevelser som f.eks. et badeland eller en forlystelsespark i nærheden, trækker det som regel heller ikke ligefrem ned hos børnene.

Så der er altså to grundlæggende overvejelser i forhold til, hvor I skal bo.

Nemlig hvilken del af Gardasøen og eventuelt i hvilken by.

Og om I vil bo centralt, ved søen eller oppe i bjergene.

Find et billigt hotelværelse

Som vi allerede har været inde på, så er der en stor sammenhæng imellem pris og kvalitet når det kommer til hotellerne ved Gardasøen.

For I får naturligvis ikke den samme luksus og beliggenhed for 500 kroner, som I får for 2.000 kroner.

Når det er sagt, så er det faktisk muligt at finde rigtig gode tilbud på virkelig gode hoteller.

For der ligger rigtig mange hoteller omkring Gardasøen. Og det betyder derfor også at der er stor konkurrence imellem dem.

Derfor er det ofte også, at det er muligt at finde god kampagnetilbud, som kan give jer rigtig meget til en fornuftig pris.

Kan I rejse uden for de meste populære ferietidspunkter, så kan der være rigtig mange penge at spare. Og Gardasøen er helt sikkert også værd at opleve i påsken eller efterårsferien.

Men selv i højsæsonen om sommeren er der tit fine hotelværelser på tilbud.

Det gælder bare om at være lidt fleksibel – og ikke have alt for specifikke krav til f.eks. faciliteter og beliggenhed.

Er I det, vil I helt sikker kunne finde et billigt hotelværelse ved Gardasøen.

10 gode hoteller ved Gardasøen

Gardasøen har rigtig mange gode hoteller.

Så det kan måske være lidt svært at vælge mellem de mange forskellige muligheder.

Derfor er der her 10 af de mest populære hoteller, når det kommer til pris, kvalitet, faciliteter og/eller beliggenhed.

Hvis du gerne vil læse mere om dem (og se hvad de koster), skal du bare klikke på linket.

  • Hotel Cristina (3-stjernet, familievenligt hotel i nærheden Limone Sul Garda med pool, børnepool, stor have, fitnesscenter og flot udsigt ud over Gardasøen og bjergene)
  • Hotel Centrale (mindre, prisvenligt mellemklassehotel centralt beliggende i Garda med mulighed for brug af pool på det nærliggende Hotel Palme)
  • Hotel Oasi (hyggeligt turistklassehotel  nær Garda med stort poolområde og gode faciliteter for småbørnsfamilier)
  • Hotel Europa (familieejet hotel ved Limone Sul Garda med pool, restaurant med lokale råvarer, fantastisk udsigt og mulighed for vandreture i nærområdet)
  • Hotel Palme (3-stjernet hotel med pool, buffet restaurant,  og WIFI på fællesområderne i gåafstand til Garda og Gardasøen)
  • Hotel Maximilian (roligt hotel direkte ved søbredden i Val di Sogno med mange faciliteter som tennis, wellness, udendørs/indendørs pool og moderne værelser med udsigt over søen)
  • Hotel Royal Village (flot familiehotel i nærheden af Limone med både udendørs og indendørs pool, restauranter, bar, legeplads og børneklub)
  • Hotel Marco Polo (mellemstort, 3-stjernet hotel lidt uden for Garda med pool, restaurant, bar, tennis, bordtennis og rabat på den nærliggende golfbane)
  • Hotel Malcesine (centralt beliggende hotel i Malcesines gågadezone med bar, restaurant og dejlig solterrasse med panoramaudsigt ud over Gardasøen)
  • Residence La Corte Danese (lejlighedshotel i Torri del Benaco med pool og moderne lejligheder med tekøkken, opvaskemaskine, balkon og søudsigt)

Er der ingen af disse hoteller, der falder i din smag, kan du klikke dig ind på en oversigt med endnu flere hoteller her nedenfor.

hotels-com

Lækre hoteller ved Gardasøen

Hos Hotels.com finder I over 600 forskellige hoteller ved Gardasøen - fra små, hyggelige pensionater til store resort med et hav af faciliteter. Vælg blandt alle de dejlige hoteller lige ved søen, i bjergene eller i en af de hyggeligt landsbyer.


Interhome

Dejlige ferieboliger ved Gardasøen

Interhome tilbyder mere end 250 forskellige ferieboliger ved Gardasøen. Med et feriehus eller en ferielejlighed får I friheden til at være helt jer selv, samtidig med at lokalt personale står til rådighed døgnet rundt, hvis I har spørgsmål eller brug for hjælp.


Sunnycamp Holidays

Hyggelige campingpladser ved Gardasøen

Med hele 12 af de bedste campingpladser ved Gardasøen kan Sunnycamp Holidays tilbyde alt fra små, hyggelige pladser til store resorts med alle faciliteter. Så ligegyldigt om I er på jagt efter en teltplads eller et mobilhome, finder I helt sikkert en campingplads, der passer til jeres familie.


Risskov Bilferie

Perfekt kør-selv ferie til Gardasøen

275.000 tilfredse kunder taler deres tydelige sprog. Hos Risskov Bilferie får I den perfekte kør-selv ferie til Gardasøen. Og skulle I alligevel få selv det mindste problem, er der altid dansktalende personale klar ved telefonerne til at hjælpe dig.

Måske er du også interesseret i...